zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Forta Ontwikkeling introduceert Overbruggingsgarantie

5 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Onzekerheid over de verkoop van de huidige woning houdt aspirant kopers vaak tegen om een nieuwe woning te kopen. Forta Ontwikkeling bv wil deze onzekerheid wegnemen en introduceert de Overbruggingsgarantie.

Zekerheid
Forta Ontwikkeling realiseert in Zwijndrecht diverse appartementen in het nieuwbouwproject De Cannenburgh aan de Duivenvoorde en in het project De Laurensvliet in Zwijndrecht-Noord. In deze projecten zijn nog enkele appartementen te koop. Voor zowel De Laurensvliet als De Cannenburgh introduceert Forta Ontwikkeling de Overbruggingsgarantie. Deze garantie geeft kopers financiële zekerheid en extra verkooptijd voor de huidige woning.

Compenseren
Met de Overbruggingsgarantie worden eventuele dubbele woonlasten gecompenseerd en voorkomt de koper een overhaaste verkoop van de eigen woning. De koper krijgt dankzij deze garantie voor de maximale periode met dubbele lasten één jaar lang  een vergoeding. “Zo wordt de aankoop van een nieuwe woning voor de koper veel aantrekkelijker“, licht Dyon Aldenhoven, adjunct-directeur Forta Ontwikkeling, toe. “Het  garantiebedrag is voor de koper onbelast en dient ter compensatie van dubbele woonlasten”.

Hoe werkt het?
De koper krijgt (een deel van) de dubbele woonlasten vergoed tegen een percentage van 2,5% van de koopsom van de nieuwe woning op jaarbasis. De garantietermijn bedraagt één jaar en de Overbruggingsgarantie wordt altijd vastgelegd in de koopovereenkomst. De verrekening van de garantiesom vindt plaats via de notaris.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.forta.nl of op www.overbruggingsgarantie.nl. Ook informeren de betreffende makelaars u graag verder: Ooms Makelaars voor De Cannenburgh (078 – 69 14 40) en Waltmann & Co voor De Laurensvliet (078 – 620 57 77).

Deel dit bericht met je vrienden!