dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Vermist jongetje aangetroffen in eigen woning

4 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagavond 1 mei heeft de politie een SMS-Alert verstuurd om mensen in Zwijndrecht te vragen uit te kijken naar een vermist 9-jarig jongetje. Zijn vader, moeder en broertje kwamen rond 22.20 uur op het politiebureau om te melden dat het jongetje rond 18.00 uur zijn woning aan het Oranjeplein had verlaten om te gaan voetballen. Zij hadden een zoekslag gemaakt in de omgeving maar hem niet aangetroffen.

Aan de hand van het signalement werd door de meldkamer in Dordrecht een SMS-Alert verzonden. Politie-agenten die bij de woning aan de deur gingen, vroegen of het jongetje toch niet ergens lag te slapen. De zus van het jongetje vertelde dat hij niet in de woning aanwezig was. De moeder nam, om alles uit te sluiten, een kijkje op de bovenverdieping en constateerde erg opgelucht dat haar zoontje in de tussentijd zelf naar bed was gegaan. De familie toonde zich zeer dankbaar voor alle inspanningen.

Lees meer over:

vermist oranjeplein sms-alert
Deel dit bericht met je vrienden!