vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Tweetal loopt tegen de lamp bij fietsendiefstal

20 april 2009

ZWIJNDRECHT - Politieagenten zagen vrijdagavond 17 april een tweetal mannen verdacht rondlopen aan de achterzijde van het NS station op de Westelijke Parallelweg. Even later zagen zij de mannen wegfietsen waarna de agenten besloten de mannen te controleren. Één man besloot er vandoor te gaan. De politie hield de 21-jarige inwoner van Alblasserdam aan voor het stelen van een fiets. hij werd meegenomen naar het bureau voor nader verhoor. Uiteindelijk kon na verhoor en onderzoek de andere verdachte eveneens worden aangehouden. Het betreft een 23-jarige inwoner van Zwijndrecht. Beiden zijn na verhoor vrijdagavond weer heengezonden. Zij krijgen een proces-verbaal.

Deel dit bericht met je vrienden!