vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zwijndrecht houdt open huis

16 april 2009

ZWIJNDRECHT - De politie in Zwijndrecht houdt op zaterdag 18 april een open huis. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het politiebureau aan de Burgemeester de Bruïnelaan 73 om een kijkje achter de schermen te nemen.  Op de 18e staan politiemensen klaar om uitleg te geven over hun werk en te vertellen hoe het politiebureau er van binnen uit ziet.

Het is die dag ook mogelijk om de ruimtes binnen het bureau te bekijken en de politiemensen met vragen te bestoken. Aanmelding vooraf is niet nodig. Het is op 18 april eenmalig niet mogelijk om op het politiebureau in Zwijndrecht aangifte te doen. Dat kan wel op het districtsbureau aan de Overkampweg 109 in Dordrecht of op een later tijdstip in Zwijndrecht.

Het politiebureau in Zwijndrecht is sinds half september 2008 aan de Burgemeester de Bruïnelaan gevestigd. Voor die tijd werkten politiemensen vanuit een noodvestiging aan de Rotterdamseweg. In het nieuwe bureau was eind vorig jaar al een open huis gepland, maar dat kon door omstandigheden niet doorgaan. De politie in Zwijndrecht haalt deze kans op de 18e alsnog in. Het bureau maakt onderdeel uit van een complex, waar, naast woningen, ook het gemeentehuis van Zwijndrecht is gevestigd. Dat werd vorige week officieel geopend en houdt op de 18e eveneens open huis.

Deel dit bericht met je vrienden!