vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Rijden zonder rijbewijs op de HA Lorentzstraat

13 april 2009

ZWIJNDRECHT - Voor het rijden zonder rijbewijs is een 23-jarige man uit Rijswijk aangehouden. Een politieman zag de verdachte op zondagmiddag 12 april 2009 en controleerde hem bij de H.A. Lorentzstraat in Zwijndrecht.

De 23-jarige gaf een valse naam op en probeerde te vluchten. Agenten vonden de man in een tuin aan de W. Snelliusweg. Uit controle bleek het al de vierde keer te zijn dat de verdachte was aangehouden omdat hij een auto bestuurde maar geen Nederlands rijbewijs heeft. Ook stonden er nog verschillende boetes voor hem open. De politie nam de auto waarin de 23-jarige reed in beslag. Ook een 23-jarige inzittende uit ’s-Gravenhage ging mee naar het bureau. Voor hem stond er ook nog een boetebedrag open.

Deel dit bericht met je vrienden!