vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Taeke Taekema deelt handtekeningen uit

10 april 2009

ZWIJNDRECHT -  Woensdag 8 april 2009 is nieuwe hockey-ambassadeur Taeke Taekema naar HC Derby in Zwijndrecht gekomen voor de Rabo Hockey Clinic. De Rabo Hockey Clinic is georganiseerd voor de D/E/F jeugd van HC Derby. In totaal hebben ruim 200 kinderen meegedaan. Taeke Taekema deed mee met de verschillende onderdelen van de clinic. Na de clinic was het tijd om een handtekening te vragen en een foto! Van het slechte weer hebben de kinderen geen last gehad, want het is een middag geweest vol enthousiasme en gezelligheid!

De hockeysport is momenteel erg in beweging. Rabobank is al ruim 10 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond. De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. Ook lokaal wordt hockey ondersteund door de Rabobank. Zo is Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht hoofdsponsor van HC Derby. Het organiseren van de Rabo Hockey Clinic is een voorbeeld van het tonen van de betrokkenheid van Rabobank bij hockey.

Op de foto: Taeke Taekema deelt handtekeningen uit in HC Derby

Deel dit bericht met je vrienden!