vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ongeval met fiets

7 april 2009

ZWIJNDRECHT -  Op maandagmiddag 6 april heeft op de Havikweg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een 16-jarige fietser uit Zwijndrecht gewond raakte. De jongen reed op zijn fiets over het fietspad van de Lindeweg en werd getrokken door een bromfietser. Kort voor de Havikweg liet de jongen de bromfietser los en remde af. Op dat moment schoot het wiel van de fiets uit de voorvork waardoor de jongen ten val kwam. Vermoedelijk brak de fietser zijn arm. De jongen verklaarde dat hij op de hoogte was van het mankement aan de fiets en voor het ongeval geprobeerd had het wiel vast te draaien. De jongen werd ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld. 

Lees meer over:

lindeweg havikweg
Deel dit bericht met je vrienden!