zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Voortgang bouw van het nieuwbouwproject De Lindtseboog.

Woningen Lindtseboog verkocht

6 april 2009

ZWIJNDRECHT - Alle woningen in het nieuwbouwproject de Lindtseboog aan de Gerrit Kögelerstraat in Zwijndrecht zijn verkocht. De toekomstige eigenaren zijn vooral starters en jonge gezinnen uit de regio.

Succesvol
Ondanks de kredietcrisis zijn Forta Ontwikkeling bv en ABB Ontwikkeling bv er in geslaagd de woningen succesvol te verkopen. Vanaf de start van de verkoop waren de eengezinswoningen bijzonder populair. De mooie ligging met uitzicht op veel groen en de Lindtsedijk én de mogelijkheid om de woning nu of op termijn uit te bouwen sprak velen aan.
 
Virtuele ontmoeting
De enthousiaste en veelal jonge kopers treffen elkaar op Hyves. Sinds september 2008 is onder de naam Lindtseboog een virtuele ontmoetingsplaats ingericht waar bijna alle kopers actief berichten op plaatsen. Hier leren zij elkaar alvast beter kennen en discussiëren ze over de voortgang van de bouwwerkzaamheden.

Voortgang bouw
De werkzaamheden verlopen voorspoedig. Een aantal woningen wordt nog voor de bouwvakvakantie opgeleverd, de overige woningen naar verwachting in september of oktober 2009.

Neemt u voor vragen over dit bericht contact op met:
Dyon Aldenhoven, adjunct-directeur Forta Ontwikkeling b.v., telefoon (078) 620 20 20, e-mail: d.aldenhoven@forta.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!