zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Kwartfinale jongens heren waddinxveen

6 april 2009

ZWIJNDRECHT -  Voorbij weekend werden in Waddinxveen de laatste kwartfinales van het Nederlands kampioenschap individueel toestel turnen voor jongens en heren geturnd. De Zwijndrechtse Gymnastiek Verenging O & O had daarbij op een drietal fronten haar vertegenwoordiging.
In de jeugdcategorie van de 3de divisie wist Tommie van Waveren als tweede uit de strijd te komen. Zijn score bedroeg 67,50 pnt. Devin Geurts viel met zijn vierde plaats net buiten het podium. Koen van de Enden, Thijs Staps, Jordi van Meerwijk en Tim Alkemade rangschikten zich in de middenmoot.
Zilver was er ook van Martin Vrielink. Hij bond de strijd aan in de junior-II-klasse van de 3de divisie en turnde 67,950 pnt. bijeen.
Bij de junioren-I van de 2de divisie lag Erik Gàl geruime tijd op koers voor eremetaal. Uiteindelijk werd hij met 69,050 pnt. vijfde. Danny de Lange werd negende en Paul Vermeulen zestiende.
Op Jordi en Tim na drongen de O & O-turners door tot de halve eindstrijd.
 

Deel dit bericht met je vrienden!