woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Gaslekkage op Industrieweg

1 april 2009

ZWIJNDRECHT - Tijdens werkzaamheden is dinsdagochtend 31 maart een gaslekkege ontstaan. Dit gebeurde omstreeks kwart over negen op de Industrieweg. Direct na het constateren van het lek werd er groot alarm geslagen, mede doordat er tegenover de lekkage een elektriciteitshuisje staat. Door de brandweer werd er bij aankomst direct een verkenning uitgevoerd en werd er lagedruk afgelegd, voor het geval dat er brand uitbrak. De gasleverancier (ENECO) was reeds terplaatse in verbrand met werkzaamheden. Zij dichte het lek, waarna het gevaar geweken was. Ten tijde van het incident was een gedeelte van de Industrieweg gestremd voor al het verkeer. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Gerben van den Boom
 

Lees meer over:

Industrieweg gaslekkage
Deel dit bericht met je vrienden!