Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

ZBC 97 verpulvert Rimboe

30 maart 2009

ZWIJNDRECHT - In een vooraf ongelijke strijd tussen de koploper en de nummer laatst van de competitie heeft ZBC '97 zeer eenvoudig drie punten mee weten te nemen uit de Wouwse Plantage op bezoek bij de plaatselijke v.v. Rimboe.
 
Ondanks wat personele problemen door een schorsing van spits Stefan de Jong en nekklachten bij keeper Erik Sprokkereef, werd het bij Rimboe nooit een echte wedstrijd.
Het klasseverschil bleek enorm. Reeds vanaf de start domineerde ZBC '97 en leek het alleen afwachten waar de teller zou eindigen. Bij rust stond het "slechts" 0-5, maar in de tweede helft gingen de Zwijndrechtenaren dik over de tien. Uiteindelijk stokte de teller bij 0-13 en 2 rode kaarten voor het arme Rimboe.
 
De doelpunten werden gescoord door Sjoerd den Hollander en Zakaria Alla (beide 3x), Mitchel Blaauw en Richard (beide 2x), Ferry Smit, Zakaria Aouidi en Danny Jahani.
 
Omdat de enige overgebleven titelkandidaat - Wernhout op 6 punten van ZBC - ook won, laat de titel nog even op zich wachten. Uiteraard ziet het er wel degelijk zeer rooskleurig uit voor trainer Ton Sloof.
 
Komend weekend op zondag 5 april staat de uitwedstrijd tegen Vivoo op het programma. Dit is tot op heden de enige club die ZBC van de volle winst af heeft kunnen houden, dus de spelers zullen absoluut gebrand zijn op een goed resultaat. 

Lees meer over:

voetbal zbc 97
Deel dit bericht met je vrienden!