zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Worldcup cottbus

23 maart 2009

ZWIJNDRECHT - In voor bereiding op de deelname aan de Europese kampioenschappen individueel toestel turnen, die  gehouden worden van 29 maart t/m 5 april in het Italiaanse Milaan, heeft de Zwijndrechtse O & O/TAG-turner Anthony van Assche deelgenomen aan de in het Duitse Cottbus gehouden Worldcup.

Van Assche kwam hierbij tot actie op zijn twee favoriete toestellen voltige en ringen. Hoewel hij deze keer niet wist door te dringen tot de toestelfinales mogen zijn optredens geslaagd genoemd worden. Het geheel gold voornamelijk als testcase voor het turnen van nieuwe elementen.

Zijn ringoefening werd beoordeeld met 13,900 pnt. goed voor een achttiende plaats. Bij het voltigeren was Anthony de enigste Nederlandse deelnemer. Hierbij kwam hij als negentiende uit de strijd. Zijn score bedroeg 12,966 pnt

Deel dit bericht met je vrienden!