zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Man aangehouden voor tanken zonder te betalen

9 maart 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft op vrijdagavond 6 maart een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens tanken zonder te betalen. De automobilist tankte voor een bedrag van 45 euro bij een tankstation langs de Brugweg waarna hij zonder te betalen ervandoor ging. De alerte tankshopmedewerkster zag het gebeuren, noteerde het kenteken en belde de politie.

Meerder surveillerende agenten keken uit naar het voertuig. Een van hen vond de auto én de bestuurder op de Bagijnhof in Dordrecht. De bestuurder werd aangehouden en legde een bekentenis af op het politiebureau. Hij kwam tot zijn daad doordat hij geen geld meer had. De man werd na verhoor heengezonden. Er is aangifte gedaan en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

brugweg
Deel dit bericht met je vrienden!