Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Degradatie dreigt voor schaakteam

2 maart 2009

ZWIJNDRECHT - Schaakclub Zwijndrecht maakt zich op voor degradatie naar de eerste klasse van het distrikt na een forse nederlaag (2-6). Het Dordtse de Willige Dame is na een winst op Rokado uit Nieuw-Beijerland in de hoogste distrikts-klasse op de tweede plaats terecht gekomen. De Dordtse ploeg heeft nog kans om het recht te verwerven op promotie naar de landelijke (KNSB) competitie.

De twee regionale teams waren vorige competitie kampioen van de eerste klasse geworden van het distrikt. De Willige Dame promoveerde toen voor de derde keer naar de hoogste RSB-klasse. Voor Zwijndrecht was het een unicum in 46 jaar en daarom heeft het team onder voorzitterschap van Frank Stoute vooral veel ervaring opgedaan. Meer info over regioschaken op www.tomsschaakboeken.nl

Lees meer over:

schaken schaakclub schaakteam
Deel dit bericht met je vrienden!