Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Het Kringlooppunt de hele week geopend

23 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Het Kringlooppunt aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 18 te Zwijndrecht (achter Nehemia Ministries) zal vanaf heden op meerdere dagen geopend zijn. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur.

Het Kringlooppunt heeft tot doelstelling om van de opbrengst de allerarmste zigeunerkinderen in Roemenie te helpen. Inmiddels draaien daar al twee kleuterscholen en ontvangen dagelijks meer dan 100 kinderen een goede maaltijd en verantwoord onderwijs.

Het Kringlooppunt is een gezellige winkel die gedraaid wordt door vrijwilligers en waar van alles tegen zeer scherpe prijzen te koop is.

Heeft u nog goede spullen die u niet meer gebruikt en waarvan uw wens is dat de opbrengst gaat naar de allerarmsten, neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze bij u kunnen ophalen. Als u vraagt naar John van Ballegooijen zal hij het e.a met u afstemmen.

U kunt hem bereiken op tel. 619 43 99. Ook voor een kopje koffie of een gesprek bent u van harte welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!