Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Flinke wateroverlast aan de Eemstein

23 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Een waterlekkage in een flatgebouw aan de Eemstein heeft zondagmorgen 21 februari de brandweer doen uitrukken. In de waterleiding bij de bergingen van het gebouw was een breuk ontstaan. Het gevolg was dat diverse bergingen onder water waren gelopen en een gat (verzakking) was ontstaan bij de toegangsdeur.

De brandweer zette meerdere waterstofzuigers en trekkers in om het vele water af te voeren. Tevens voerde zij een noodreparatie uit. Een loodgieter repareerde vervolgens de leiding. Met zand werd het ontstane gat gevuld en daarna weer betegeld om valpartijen te voorkomen. Na ongeveer twee uur hard werken werd er teruggekeerd naar de kazerne.

Foto Gerben van den Boom

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!