donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man overleden na bedrijfsongeval aan Noordweg

14 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Op zaterdagmorgen 14 februari is door een bedrijfsongeval een werknemer van een bedrijf aan de Noordweg overleden. De Belgische werknemer (leeftijd nog onbekend) kwam tijdens zijn werkzaamheden door onbekende oorzaak onder een zeer zware trailer terecht.

Ambulance- en brandweerpersoneel verleenden hulp maar dat mocht niet meer baten vanwege de zwaarte van de trailer. Het lichaam is overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht waar de man wordt onderzocht. Een aantal medewerkers waren getuige van het incident. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Foto: Gerben van den Boom

Zie ook:

Lees meer over:

bedrijfsongeval noordweg
Deel dit bericht met je vrienden!