woensdag 27 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Diefstal eau de toilette

13 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Onopvallende politieagenten hebben op donderdagmiddag 12 februari twee jongens van 12 en 13 jaar uit Zwijndrecht aangehouden. De twee werden tijdens onopvallende surveillances door de agenten betrapt toen zij bij een drogisterij in het winkelcentrum Walburg aan de Hof van Holland een eau de toilette tester stalen.

Buiten de winkel werden zijn aangesproken en kwam de tester uit de binnenzak van één van de verdachten. De ouders van de kinderen zijn in kennis gesteld van het voorval waarna de twee na verhoor zijn heengezonden.

Diezelfde middag en avond voerden vijf agenten een preventieactie tegen zakkenrollerij uit in het winkelcentrum. Diverse mensen werden aangesproken op het gevaar van zakkenrollerij. De politie hoopt bezoekers hiermee extra alert te maken van deze vorm van diefstal die in een onbewaakt ogenblik razendsnel gebeurt.

Deel dit bericht met je vrienden!