zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Koppelaar en Euser blijven bij Albatros

11 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Albatros’ selectietrainer Michel Koppelaar heeft zijn contract met Albatros met minstens één jaar verlengd. De Hardinxvelder begon in augustus 2008 aan de klus bij Albatros en heeft het bij de Zwijndrechtse Overgangsklasser prima naar zijn zin.
Albatros’ eerste team heeft zich in deze zaalcompetitie nog niet veilig gespeeld en gaat nog een paar spannende weken tegemoet.

Ook Daan Euser, de trainer van de A-jeugd, zal nog zeker een jaar aan de club verbonden blijven. Euser staat met zijn A1-team zowel in de veld- als in de zaalcompetitie bovenaan en de Papendrechter hoopt in maart met de talentvolle jeugd zaalkampioen te worden.

Lees meer over:

korfbal ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!