zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Puzzelen met IKN

11 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) heeft voor 2009 speciaal gekozen voor het actiethema ‘Puzzelen met IKN. Juist in een periode van economische instabiliteit is het voor de Zwijndrechts stichting iedere maand een gepuzzel om aan voldoende financiën te komen. IKN werkt samen met de wereldwijde organisatie International Children’s Care (ICC) en zorgt voor ruim 1100 wees- en verlaten kinderen.

Puzzelen met IKN richt zich op vier essentiële basisbehoeften. Dit zijn als het ware afzonderlijke stukjes die samen de puzzel van een kinderleven compleet maken. Het gaat hierbij om de volgende 4 thema’s een eigen thuis, geestelijk en lichamelijk welzijn van de kinderen, scholing en persoonlijke en sociale ontwikkeling. Elk afzonderlijke thema wordt weergeven met een foto, verdeeld in 100 puzzelstukjes. Elk stukje is € 150,00 waard, elk complete themafoto €15.000,00.

IKN blijft zich inzetten voor de wees- en verlaten kinderen in de wereld. Door de betrokkenheid en giften kan IKN haar werk continueren en deze kinderen kansen en mogelijkheden blijven bieden op een menswaardig bestaan en een betere toekomst. Meer informatie over de actie en het werk van Internationale Kinderhulp Nederland is te verkrijgen op  www.internationalekinderhulp.nl of  via meity@intern-kinderhulp.org.

Lees meer over:

puzzel ikn wees kinderen
Deel dit bericht met je vrienden!