zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O haalt startbewijzen binnen voor NK

9 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hillegom gehouden 2de plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek voor meisjes C-lijn heeft de RG-selectie van de Zwijndrechtse Gymnastiek Verenging O & O de eerste startbewijzen binnen gehaald voor deelname aan het Nederlands kampioenschap.
In de klasse 4C-duo’s waren het Mirjana Urosevic en Noah Reijmers die met hun touwoefening als derde  uit  de strijd kwamen en zich hiermede plaatsten voor de eindstrijd.

Noah kwam in de klasse 3C nog een keer tot actie maar dan met Sanne Pleynaar. Dit duo werd eveneens derde met een ticket voor de finale als beloning. De koppels  Rosanna Pouw-Eva Alkemade en Isa van Andel-Parmis Shirjahani wisten zich ondanks een goed geturnde oefening niet door te dringen tot het NK.

Rosanna Pouw deed het in de klasse 4C individueel beter. Met een score van 14,85 pnt voor haar hoepeloefening liet zij zich het zilver omhangen. De andere turnsters eindigden in een groot deelnemersveld in de middenmoot.

Deel dit bericht met je vrienden!