zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Beginnend bestuurder verliest rijbewijs voor rijden onder invloed

6 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Vrijdagochtend 6 februari is aan de Lindtsedijk te Zwijndrecht een 22-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden voor rijden onder invloed. De man stond met zijn auto onder een brug waarop een passant dacht dat de man onwel geworden was. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken.

Hij was beginnend bestuurder en had een alcoholpromillage van 1.5, terwijl een promillage van 0.2 is toegestaan. Ook bleek hij al eens eerder voor rijden onder invloed te zijn aangehouden. Het voertuig waar de man in zat had behoorlijke schade. De man wist echter niet hoe deze was ontstaan, maar herinnerde zich wel zonder schade van huis te zijn vertrokken. De man is meegenomen naar het politiebureau en het rijbewijs is ingevorderd.

Deel dit bericht met je vrienden!