donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie houdt tweetal aan voor diefstal auto

4 februari 2009

ZWIJNDRECHT - De politie trof tijdens zijn surveillance op de Vermeerstraat dinsdagavond 3 februari een auto aan die rondjes reed op het parkeerterrein van een supermarkt. Bij controle bleek in de auto een 17-jarige inwoner van Zwijndrecht te zitten en buiten stond een 15-jarige inwoner van Zwijndrecht.

De bestuurder was nog niet in het bezit van een rijbewijs. Volgens het tweetal was de auto gevonden op het Stationsplein met de sleutel nog in het contactslot. Aangezien dit een erg ongeloofwaardig verhaal was werd het tweetal aangehouden voor diefstal of heling van de auto. De eigenaar is nog niet bekend aangezien de auto een buitenlands kenteken voerde. De verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek. De auto is inbeslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!