woensdag 27 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gestolen snorfiets op de Develsingel

3 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Op maandagmorgen 2 februari 2009 omstreeks 11.00 uur troffen politieagenten op de Develsingel een jongeman aan met een snorfiets. Deze snorfiets stond gesignaleerd als gestolen.

Bij het zien van de agenten ging de jongeman er vandoor en liet de snorfiets achter. Na onderzoek bleek het te gaan om een 12-jarige jongen uit Zwijndrecht. Hij werd in zijn woning aangehouden. De jongen had  de bromfiets uit de schuur van een  13-jarige jongen uit Zwijndrecht gehaald en wilde gaan rijden.

De 12-jarige jongen  wist dat de snorfiets ongeveer 2 weken geleden door de 13-jarige jongen was gestolen. De 13-jarige jongen is daarop aangehouden. Hij is ingesloten en in verzekering gesteld. De 12-jarige jongen is na verhoor vrij gelaten.  De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!