maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Niels Aarden Nederlands kampioen tafeltennis

30 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Elk jaar worden de Nederlandse Kampioenschappen tafeltennis gespeeld, dit jaar in Panningen. In de D licentie (hoofdklasse en landelijk 3e divisie) werd Shot’65 vertegenwoordigd door Han Geluk, Martijn Bekker, Levent Akkaya en Niels Aarden.  Met 128 inschrijvingen had deze licentie het grootste deelnemersveld. Niels Aarden, dit jaar als groepshoofd geplaatst haalde vorig jaar de laatste zestien. Dit jaar was hij de enige van Shot’65 die de voorrondes overleefde.

 ‘Mijn openingspartij startte dramatisch. Ik verloor de eerste game van mijn openingswedstrijd en het voelde niet goed. Toch kwam er een keerpunt in deze wedstrijd. Ik zat vrij snel in mijn ritme en ging steeds beter spelen’ aldus Aarden. De één na de ander ging ten onder. De gymleraar van het Stedelijk Dalton Lyceum overliep na zijn openingsduel (3-1) alle andere tegenstanders tot de halve finale met 3-0.

 Aarden: ‘Ik raakte in een roes. Heerlijk! Alles lukte en mijn tegenstanders werden er moedeloos van. Toen ik in de finale kwam wist ik dat ik vrijuit kon spelen. Het gevoel was goed en ik zette mijn geweldige vorm om in uitstekend spel al zeg ik het zelf’.

 Aarden, die hoofdtrainer bij Shot’65 is en de beleidslijnen bij de Zwijndrechtse tafeltennisclub uitzet, werd door zijn pupillen met gejuich ontvangen op de eerste training na het succes. Samen met teamgenoot Martijn Bekker strandde Aarden in de finale van het dubbelspel. Met een gouden en zilveren medaille was het succes voor de tafeltennisser compleet.

Foto: Bram de Muijnck

Lees meer over:

tafeltennis shot'65 niels aarden
Deel dit bericht met je vrienden!