maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Doorrijder onder invloed

29 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Een 53-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens het doorrijden na een aanrijding. Dit gebeurde op  woensdagavond  28 januari 2009 omstreeks 17.45 uur op de Karel Doormanlaan. De man botste met zijn personenauto tegen de achterzijde van de auto van een 38-jarige vrouw uit Dordrecht. Hij reed vervolgens door.

Hij werd in Dordrecht door politieagenten aangehouden. Het bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Omdat een blaastest niet lukte is van hem door een GGD arts bloed afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen hoeveel alcohol de man heeft gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij is na verhoor heengezonden.

De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!