Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Gesnapt met vervalste bankpas

26 januari 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft op vrijdagmiddag 23 januari een 33-jarige man uit Schiedam aangehouden in het winkelcentrum aan het Hof van Holland in Zwijndrecht. De man wilde een telefooncontract afsluiten in een telecomwinkel.

Bij het pinnen zag een alerte medewerkster dat de man mogelijk met een valse bankpas betaalde. Toen zei daar wat van zei, rende de man weg. Hij vergat echter zijn id-bewijs en kwam later terug. Beveiligingspersoneel hield hem tegen waarop de verdachte ruzie met hen begon te zoeken.

De politie werd ingeschakeld die de man aanhield en insloot. De man bleek na fouillering meerdere vervalste bankpassen op zak te hebben. De politie stelt een onderzoek in.

Deel dit bericht met je vrienden!