Kleuren en knutselen in De IJsvogel

23 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Kleuren en knutselen in De IJsvogel

ZWIJNDRECHT - Wat vorig jaar begonnen is als een gezellige middag kleuren voor volwassenen, is inmiddels ontpopt tot een middagje ontspannen knutselen / hobbyen (zie foto).

In de brasserie De IJsvogel , onderdeel van de Swinhove Groep, komen iedere woensdagmiddag (wijk) bewoners bijeen om gezellig te ontspannen.

Een aantal bezoekers gaan gezellig kleuren, andere nemen een puzzelboekje mee of gaan kaarten maken.

Er is ook iemand bezig met diamant painting een nieuwe trend. Heeft u ook een leuke hobby en wilt u niet alleen zitten, neem u spullen mee en kom op woensdagmiddag naar de brasserie op het IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht.

Wilt u komen kleuren, dan hebben wij een kleurboek voor u en natuurlijk zijn ook de potloden bij ons aanwezig. U hoeft zich niet op te geven u kunt de brasserie zo binnenlopen, vanaf 14.00 u bent u van harte welkom. Wilt u eerder komen en genieten van een lekkere lunch, dan kunt u al vanaf 12.00 u bij ons terecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.