Locoburgemeester bezoekt 100 jarige mevrouw Van Pelt-Vos

24 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 100 jarige mevrouw Van  Pelt-Vos

ZWIJNDRECHT - Donderdag 23 februari 2017 bezocht locoburgemeester Aaike Kamsteeg mevrouw Van  Pelt-Vos om haar namens het gemeentebestuur te feliciteren met haar 100-ste verjaardag.

Mevrouw Van Pelt-Vos is geboren op 23 februari 1917 en is moeder van één zoon en twee dochters, oma van acht kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Samen met de hele familie heeft mevrouw Van Pelt-Vos afgelopen zondag 19 februari haar verjaardag gevierd in het ARA hotel te Zwijndrecht. Tijdens het bezoek zijn er herinneringen van vroeger opgehaald.

Zo vertelde mevrouw, dat zij uit een schippersgezin komt en is zelf ook schippersvrouw geweest. Na het varen door vele landen in Europa is zij in 1978 in Zwijndrecht komen wonen. Tot circa zes maanden geleden heeft mevrouw zelfstandig gewoond, maar tegenwoordig woont zij in een aanleunwoning.

Foto: Locoburgemeester Aaike Kamsteeg bezoekt 100 jarige mevrouw Van Pelt-Vos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.