Riool- en herstraatwerkzaamheden Achterom, Groene Zoom en Meerdervoort

13 maart 2017 door Ton Vermeulen
Riool- en herstraatwerkzaamheden Achterom, Groene Zoom en Meerdervoort

ZWIJNDRECHT - De komende tijd vinden diverse riool en herstraatwerkzaamheden plaats, bij het Achterom, Groene zoom en Meerdervoort.

De verkeersbelemmeringen Achterom houden in: Riool en bestratingswerkzaamheden in de Achterom in Heerjansdam, inclusief de aansluiting op de Ds. Visserstraat. De werkzaamheden vinden plaats in de periode vanaf 6 maart tot en met 23 maart 2017. De werkzaamheden op de kruising met de Ds. Vissersstraat staan gepland voor 9 en 10 maart 2017

De te nemen verkeersmaatregelen zijn: Gedurende de hele periode is het Achterom afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de werkzaamheden op de kruising met de Ds. Visserstraat wordt het verkeer ter plekke omgeleid. De afzettingen zijn conform CROW 96b.

Riool en herstraatwerkzaamheden Groene Zoom
De verkeersbelemmeringen Groene Zoom houden in: riool en bestratingswerkzaamheden in de Groenezoom tussen De Manning en de Heer Janstraat in Heerjansdam, inclusief de aansluiting op beide straten. De werkzaamheden vinden plaats in de periode vanaf 13 maart tot en met 14 april 2017. De werkzaamheden op de kruising met De Manning staan gepland van 13 tot en met 15 maart 2017. De werkzaamheden op de kruising met de Heer Janstraat staan gepland van 22 tot en met 24 maart.

De te nemen verkeersmaatregelen zijn: gedurende de hele periode is de Groenezoom afgesloten voor alle verkeer. De kruisingen zijn afgesloten voor alle verkeer op het moment dat daar gewerkt wordt. Het verkeer ter plekke omgeleid. De afzettingen zijn conform CROW 96b.

Herbestrating Meerdervoort
De verkeersbelemmeringen houden in: dat diverse straten worden herbestraat en daardoor geen doorgaand verkeer kan plaats vinden. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zullen duren tot 1 mei  2018, onvoorziene weersomstandigheden daarin uitgesloten

De te nemen verkeersmaatregelen zijn: afsluiting van gehele rijbaan in gedeeltes met een lengte van 80 meter.

Werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd over 13 fases. In elke fase zal er een opgebroken werkvak van 80 meter lengte worden opgebroken

Tijdens de werkzaamheden is afgesproken dat de aannemer in nauw contact staat met Charles Hermus van de brandweer ZHZ over de gang van zaken wat de afsluiting betreft.
Ook zal er door de aannemer informatie worden afgegeven aan HVC voor het legen van de mini containers ten opzichten van de opbrekingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.