Sterk optreden van Bart Deurloo in Stuttgart

20 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Sterk optreden van Bart Deurloo in Stuttgart

ZWIJNDRECHT - O & O-turner Bart Deurloo  heeft bij het in Stuttgart (Duitsland) gehouden internationaal teamchallengetoernooi individueel een uitstekende wedstrijd geturnd.

Met zijn gewaagde optreden op rek eiste hij met 14,750 punten het goud voor zich op. Op vloer werd hij met 14,250 punten met het zilver beloond. Zijn 14,400 punten op sprong was goed voor het brons. In het allround-klassement kwam hij zeer verdienstelijk met 82,950 punten als derde uit de strijd.

Anthony van Assche turnde drie toestellen (voltige, ringen en brug) en kwam tot een keurige totaalscore van 40,900 punten.

Het Oranjeteam verder bestaande uit Michel Bletterman (Topsport-Noord – Heerenveen), Casimir Schmidt (SV PAX-Hoofddorp) en Bram Verhofstadt (Flik Flak – Den Bosch) miste met de zevende plaats net de finale. Het teamtotaal kwam uit op 243,650 punten.

Het tweede Oranjeteam werd geplaagd door ziekte. Alex Klinkenberg, Boudewijn de Vries (beiden
O & O) en Justen  Zuidema (Topsport-Noord – Heerenveen) kwamen slechts op een enkel toestel in actie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.