Lammetjes op kinderboerderij de Kiboe-hoeve

21 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Lammetjes op kinderboerderij de Kiboe-hoeve

ZWIJNDRECHT - De lente is afgelopen week op de kinderboerderij in Zwijndrecht begonnen. De eerste dwerggeiten en lammetjes zijn geboren. Er zullen de aankomende weken nog veel meer jonge dieren geboren worden.

27 Mei is het weer schapenscheerdersfeest. Dit gaan we weer uitgebreid vieren. Er zal die dag van alles te doen zijn. Ook zal er weer een rommelmarkt gehouden worden. Hier zijn weer kramen voor te huur. Wilt u een kraam huren, geef u dan snel op voor 10 euro per kraam. Voor aanmelden en info kunt bellen of mailen naar de beheerder Q. van den Bosch, van kinderboerderij de Kiboe-hoeve.

Telefoonnummer 078-6101981/ kiboehoeve@dwgroen.nl.
Komen jullie snel bij de jonge dieren kijken? De kinderboerderij  is te vinden aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.