Internationaal bezoek bij HC Derby en VV Groote Lindt

23 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Internationaal bezoek bij HC Derby en VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Op dinsdagavond 21 maart ontvingen HC Derby en VV Groote Lindt vier hockeyteams en drie voetbalteams van St. Edmunds School uit Canterbury Engeland. De teams van de Engelse school kwamen rechtstreeks vanaf de boot naar Derby en Groote Lindt waar ze hartelijk zijn ontvangen.

De Derby meisjesteams van C4, D3, D5 en E1 speelden vroeg in de avond vriendschappelijke interlands. Namens Groote Lindt kwamen JO11-1, JO11-2 en JO13-1 in actie. Een hele leuke belevenis voor alle teams.

Na de wedstrijden hebben de teams gezamenlijk nog wat gedronken waarna onze Engelse gasten richting hun hotel gingen in Dordrecht. Nu maar hopen, dat we worden uitgenodigd voor een return-match!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.