Verjonging binnen O&O-besturen

27 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Verjonging binnen O&O-besturen

ZWIJNDRECHT - Zowel binnen het bestuur van de Stichting O&O (eigenaar turnhal Uilenvliet), als binnen het verenigingsbestuur hebben een aantal bestuurswijzigingen plaats gevonden. Deze mutaties zijn goedgekeurd door de leden tijdens de drukbezette Algemene Ledenvergadering van afgelopen week.

Binnen de Stichting O&O heeft Haral Labordus, na een indrukwekkend lange bestuurderstijd van ruim twintig jaar,het stokje overgedragen aan Chris van Cappellen. Daarnaast is het Stichtingsbestuur uitgebreid met Robert Schellen. Beide heren zijn geen onbekende binnen de O&O-gelederen.
In het aantal bestuurders van de vereniging heeft uitbreiding plaats gevonden. Door de komst van Joyce en Stephanie van Cappellen is het huidige team verenigingsbestuurders uitgebreid en bestaat nu uit negen personen. Joyce en Stephanie zullen de coördinatie van de recreantenafdeling op zich nemen.

Met de komst van dit viertal jonge mensen is de gemiddelde leeftijd van de huidige bestuurders met maar liefst tien jaar gedaald. De club is trots op deze verjonging.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.