Arnold de Jong uit Heerjansdam krijgt Zwijndrechtse erespeld

27 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Arnold de Jong uit Heerjansdam krijgt Zwijndrechtse erespeld

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Vrijdag 17 maart 2017 heeft burgemeester Dominic Schrijer Arnold de Jong uit Heerjansdam onderscheiden met de Zwijndrechtse erespeld "De Heugel", tijdens de jaarlijks Vrijwilligersavond. 

Arnold de Jong  krijgt de Zwijndrechtse onderscheiding voor zijn jarenlange belangeloze verdiensten voor de samenleving en met name voor het Dorp Heerjansdam. Arnold is reeds twintig jaar bestuurslid van de Oranjevereniging Heerjansdam, zit  zeven jaar in de organisatie van de Avondvierdaagse te Heerjansdam,  is twaalf jaar bestuurslid geweest van de Dorpsraad, heeft zes jaar de jeugdclub van de kerk  begeleid en organiseert namens "Veilig Verkeer Nederland" al twaalf jaar verkeersexamens voor de scholen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.