Locoburgermeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van der Heiden-Van der Ent

29 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Locoburgermeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van der Heiden-Van der Ent

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet heeft op 27 maart de felicitaties namens de gemeente Zwijndrecht overgebracht aan het diamanten echtpaar Van der Heiden.

De locoburgemeester werd hartelijk ontvangen in het nieuwe huis waar het echtpaar sinds kort woont. Het echtpaar is getrouwd op 27 maart 1957 en is nog altijd gelukkig samen. Zij zijn getrouwd in Barendrecht waar mevrouw vandaan komt, maar wonen nu in Heerjansdam waar meneer vandaan komt.

Meneer Van der Heiden is begonnen als metselaar. Later heeft hij samen met zijn broer een schoolpand gekocht waarin hij een eigen bedrijf is gestart. Na een tijd heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn broer en is hij verder gegaan als loodgieter. Op zijn vijftigste is hij gestopt met werken en heeft hij nog 20 jaar vrijwilligerswerk gedaan.

Met een groot gezin is er altijd veel gezelligheid. Meneer en mevrouw Van der Heiden hebben samen 6 kinderen, 13 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Zij houden erg van wandelen en doen dit dan ook elke dag samen. Het 60 jarig huwelijk is uitgebreid gevierd met een receptie waarop familie, vrienden en buren het echtpaar konden feliciteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.