Finaleticket voor Xinga Gruis

03 april 2017 door Hennie van der Zouw
Finaleticket voor Xinga Gruis

ZWIJNDRECHT - Xinga Gruis, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft zich in het Groningse Bellingwolde geplaats voor het Nederlands kampioenschap senioren van de 2de divisie.
Zij toonde haar klasse door in de halve finale met een totaalscore van 47,600 punten het zilver van het allround-klassement voor zich op te eisen.

Daarbij lag zij beslag op een tweetal startbewijzen voor de toestelfinales van vloer en sprong. Op het onderdeel brug kwam Xinga met 11,950 pnt. als eerste uit de strijd. Op vloer noteerde zij met 12,950 punten een derde plaats.

De finale vindt plaats in Alphen aan de Rijn in het weekend van 20 en 21 mei.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.