Twirlers Twirlteam Accelerando actief op het EK Twirlen in Kroatie

03 april 2017 door Hennie van der Zouw
Twirlers Twirlteam Accelerando actief op het EK Twirlen in Kroatie

ZWIJNDRECHT - Maar liefst zeven twirlers van Twirlvereniging Accelerando uit Zwijndrecht zijn vanaf volgende week actief op het EK Twirlen in Kroatië.  Op maandag 10 April stappen de deelneemsters Senna Baan, Amber van Gelder, Kelly Franken, Romy Kruyt, Bonita en Desiree de Ruiter en Tessa Veenstra samen met de coaches Lenneke Beerentemfel, Cobi de Ruiter en Annemarie van Veldhoven en een grote schare supporters in de bus richting Porec, dat ligt aan de westkust van Istrië aan de Adriatische Zee. Het EK begint op 13 April en duurt tot en met 16 april. Daar komen de leden voor Nederland uit op de onderdelen; duo twirl, II baton en in een pomteam.

Om aan het EK deel te kunnen nemen gingen vele wedstrijden vooraf en waren de nodige punten vereist. Zondag 2 april hebben de EK gangers  deelgenomen aan de laatste bondswedstrijd voor het EK. Uit de goede resultaten die werden behaald op de diverse onderdelen, blijkt dat de meiden er helemaal klaar voor zijn.

Het is overigens niet de eerste keer dat door leden van Twilrvereniging Accelerando wordt deelgenomen aan het EK. Eerder waren er al deelnames van een EK in Tsjechie en een WK dat werd gehouden in Zwiterland. Om de kosten van dit EK te drukken werden diverse acties georganiseerd, zo was er een bingo en werden er lege flessen opgehaald. Om eens kennis te maken met de Twirsport en Twirlvereniging Accelearando kunnen belangstellenden terecht op de trainingsavonden. Zo is er elke woensdag van 17:00 - 18:00 een inlooptraining waar je kan kom kijken en/of mee kunt doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.