Ook gemeente start met WhatsApp dienstverlening

04 april 2017 door Hennie van der Zouw
Ook gemeente start met WhatsApp dienstverlening

ZWIJNDRECHT - De gemeente Zwijndrecht heeft een goede dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daar hoort ook de inzet van moderne middelen bij. Daarom bieden zij hun online bezoekers sinds kort aan om contact te hebben via WhatsApp.

Tijdens kantooruren krijgt u van de gemeentemedewerkers binnen 1 uur een reactie op uw WhatsApp-bericht. Berichten die u na de openingstijden verstuurt, beantwoorden ze de volgende dag binnen 2 uur. Een WhatsApp-bericht leent zich niet voor het uitwisselen van persoonlijke gegevens. Het mobiele nummer van de gemeente is 06 40 651 689. Wel zo makkelijk.

Persoonlijk, snel en digitaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.