Zomerstop Koffie met'¦ in Bibliotheek Walburg

06 april 2017 door Josette Huisman
Zomerstop Koffie met'¦ in Bibliotheek Walburg

ZWIJNDRECHT - De wekelijkse koffieochtend op woensdag van 10.30 – 12.00 uur in Bibliotheek Walburg gaat met zomervakantie.

De laatste twee edities van deze reeks vinden plaats op 19 en 26 april. De 19e is filosoof Ralph Kruizinga te gast. In het kader van de Maand van de Filosofie geeft hij een lezing over het thema ‘Rust’. Gijs van Middelkoop en Aimée hebben de eer om het Koffie met… seizoen af te sluiten. Het duo vertelt over hun fietsreis door het prachtige Japan. Gijs schreef er het boek Japanners komen nooit te laat over, aangevuld met foto’s van Aimée. (Zie het boek op de getoonde foto)

Deel je passie/hobby
In september start er een nieuwe reeks koffieochtenden. De Bibliotheek wil mensen de kans geven om zelf een bijeenkomst te organiseren rondom een bepaald thema. Dus heb je een hobby of passie en lijkt het je leuk om anderen daarover te vertellen? Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten via teamwalburg@debibliotheekaanzet.nl of laat jouw telefoonnummer achter bij de balie en we nemen contact op. Bibliotheek Walburg is te vinden op het Norderstedtplein 8.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.