Locoburgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar De Haan

10 april 2017 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar De Haan

ZWIJNDRECHT - Donderdag 6 april 217 bezocht locoburgemeester Robert Kreukniet het 60 jarig bruidspaar De Haan om hen namens het gemeentebestuur de feliciteren.
  
Meneer G.J. de Haan is geboren op 24 januari 1930 te Rotterdam en mevrouw H.J. de Haan – van Dijk is geboren op 10 mei 1932 te Rotterdam. Samen hebben zij drie kinderen. Meneer en mevrouw De Haan hebben elkaar op een dansavond ontmoet.  Na een relatie van zes jaar zijn meneer en mevrouw De Haan geleden getrouwd.

Het echtpaar  is niet alleen 60 jaar getrouwd, ze wonen ook al 60 jaar in hetzelfde huis in Zwijndrecht. Door de woningnood in 1955 zijn ze vanuit Rotterdam naar Zwijndrecht verhuisd. Meneer de Haan is jarenlang directeur van een drukkerij geweest.

Het echtpaar De Haan heeft het 60 jarig jubileum samen met kinderen, kleinkinderen, achter kleinkinderen en anderen dierbaren gevierd in de dierentuin van Amersfoort gevierd. Meneer De Haan heeft zijn vrouw een 8-daagse cruisereis door de Middellandse zee cadeau gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.