Johannes Passion bij ATOS Radio

10 april 2017 door Hennie van der Zouw
Johannes Passion bij ATOS Radio

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Vrijdag 14 april 2017 zendt ATOS Radio vanaf 20.00 uur de Johannes Passion uit. De Johannes Passion is op zaterdag 1 april voor de derde keer door Dutch Baroque opgevoerd in de Oude Kerk van Zwijndrecht.

De Johannes Passion is met zijn kleine bezetting feller, dramatischer en lyrischer dan de Mattheus Passion en past perfect in de passietraditie. Zoals elk jaar staat ook dit jaar het concert onder leiding van Gerard de Wit.

De Johannes Passion is te horen aanstaande vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de ether op 106.1 FM, de kabel 105.9 en wereldwijd op www.atosrtv.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.