Topsporter Haliegh Dolman geeft startschot Paascross

11 april 2017 door Hennie van der Zouw
Topsporter Haliegh Dolman geeft startschot Paascross

ZWIJNDRECHT - Topsporter Haliegh Dolman geeft  zaterdag  15 april 2017 om 11.15 uur  het officiële startschot voor de Paascross in de Hooge Nesse.

De Zwijndrechtse sporter Haliegh Dolman heeft samen met Larissa Klaassen zilver veroverd op de km tijdrit tijdens de Paralympische Spelen.

Voor Haliegh is het jaar 2016 als tandempilote van de slechtziende Larissa Klaasen zeer succesvol geweest. Het team behaalde een gouden medaille op de 1000m tijdrit en een  bronzen medaille op de sprint tijdens het WK Paracycling. In september won ze ook de zilveren medaille op de 1000m tijdrit. Naast de successen op de tandem begon ze het nieuwe seizoen na de paralympics met een bronzen medaille op het NK teamsprint.

Heb je zin in een leuk evenement in het paasweekend, schrijf je dan deze week nog in om mee te doen. Meer informatie kunt u vinden op facebookpagina Sport, Recreatie en Educatie Hooge Nesse of Paascross Hooge Nesse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.