Het vlaggenschip van Albatros pakt belangrijke korfbalpunten

17 april 2017 door Josette Huisman
Het vlaggenschip van Albatros pakt belangrijke korfbalpunten

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros wist afgelopen zaterdag twee belangrijke punten te pakken. Ook junioren A1 deed goede zaken.

Bij Albatros tegen Fortis scoorde alleen Koen Huyser de eerste 22 minuten aan Albatroskant. Wat resulteerde in een 5-5 tussenstand. Toen na rust ook anderen zich met het scoreverloop gingen bemoeien kon de thuisploeg een gaatje slaan en vasthouden. Het eindsignaal klonk bij 19-15 en door het verlies van Valto bij Tilburg is de strijd bovenin nog spannender geworden.

A1 pakt hele belangrijke punten tegen Fortis A1. In een duel met weinig doelpunten en veel strijd was Albatros middels captain Stan de gelukkigste: 9-8. Albatros 2 kwam er tegen de Zeeuwen van Fortis 2 in de tweede helft niet meer aan te pas en moest lijdzaam toezien hoe de gasten steeds zuiverder gingen afronden: 11-19.

Ook een ongewenste nederlaag voor het 3e bij Tjoba 3 (17-15), maar wel een punt voor het 4e bij ONDO (13-13). Ook senioren 6 wist één punt mee te nemen uit Oosterhout (10-10).
Winst was er voor B1, C1, D1 en E1. B1 wist met 10-7 van Sporting Delta te winnen. C1 vernederde SDO door met maar liefst 22-2 te winnen en pakt daarmee ook de grootste uitslag van de week. Ook D1 wist ruim te winnen en stuurde IJsselvogels met een 15-6 nederlaag naar huis. E1 versloeg GKV gemakkelijk met 6-16.

Verder was er winst voor D4 dat na een 1-4 achterstand tegen Conventus heel knap terug wist te komen en er uiteindelijk met de winst vandoor ging (5-4). F6 wist netjes de 0 te houden en won met 10-0 van Oranje Zwart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.