Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Simons-de Bondt

18 april 2017 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Simons-de Bondt

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte bracht 10 april  2017 een bezoek aan het diamanten bruidspaar Simons-de Bondt om hen namens de Gemeente Zwijndrecht te feliciteren met hun jubileum.

Meneer en mevrouw Simons zijn op 8 april in 1957 in Den Haag, destijds de woonplaats van  de heer Simons. Toen meneer Simons een baan kreeg in Rotterdam zijn ze verhuisd naar Zwijndrecht, waar ze nog steeds met plezier wonen.

Meneer en mevrouw hebben drie kinderen, negen kleinkinderen en is er één achterkleinkind op komst. Met familie hebben ze het 60-jarig huwelijk gevierd in Het Develpaviljoen. Ze bezoeken nog regelmatig concerten in De Doelen en wandelen graag samen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.