Sabine Mouthaan meermalig Nederlands Kampioene Twirlen geworden in Almere

16 januari 2017
Sabine Mouthaan meermalig Nederlands Kampioene Twirlen geworden in Almere

ZWIJNDRECHT - De 17 jarige Sabine Mouthaan uit Zwijndrecht is afgelopen weekend 4 maal Nederlands kampioen Twirl geworden op het NK in Almere. Deze sport beoefend zij al 10 jaar.

Ze kwam uit in de junior categorie kampioen klasse met 1baton, 2 baton, super x strut en dance. En werd op alle onderdelen eerste, daarmee behaalde ze ook 4 EK tickets voor het EK 2017 in Kroatië dit jaar tijdens het paasweekend. Ze traint vele uren per week met haar coaches Marcel Neves en Bibi Muller oud Wereld en Europees kampioenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.