Droom komt uit: 'meedoen met het EK Twirlen in Kroatie'

10 april 2017
Droom komt uit: 'meedoen met het EK Twirlen in Kroatie'

ZWIJNDRECHT - Het twirlseizoen 2016 eindigde voor 8 meiden van Twirlteam Accelerando in een fantastisch avontuur, namelijk deelname in verschillende categorieën aan de Europees Kampioenschappen twirlen dat dit weekend (13 t/m 16 april) in Porec in Kroatië zal worden gehouden.

Aan deze kampioenschappen zullen 14 landen  deelnemen. Deelname wordt voor deze meiden mogelijk gemaakt door vele sponsors, echter  4 in het bijzonder. Dit zijn de bedrijven Installatiebedrijf Leensvaar, Agro Delta, Gasterij Du Lac en Montagebedrijf W.M. Baan.

De meiden Emma Heppenhuis, Senna Baan, Kelly Franken, Tessa Veenstra, Romy Kruyt, Amber van Gelder, Desiree de Ruiter en Bonita de Ruiter willen alle sponsors hartelijk danken voor hun financiële bijdrage waardoor hun droom uit komt; meedoen met een EK. Het zal ongetwijfeld een spannend, maar bovenal geweldig avontuur zijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.