Goud voor Sabine Mouthaan in Porec Kroatie

18 april 2017 door Hennie van der Zouw
Goud voor Sabine Mouthaan in Porec Kroatie

ZWIJNDRECHT - De 17 jarige Sabine Mouthaan uit Zwijndrecht heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het EK Twirl in Porec Kroatië. Ze heeft daar deelgenomen op 4 onderdelen, te weten 1 baton, 2 baton, Dance en strutting in de categorie junior.

Met 1 baton en 2 baton behaalde ze goud en werd daarmee 2 maal Europees Kampioen. Bij dance behaalde Sabine een 2e plaats en bij strutting een 4e plaats.

Hiermee heeft ze haar doel voor dit jaar behaald samen met haar coaches Marcel Neves en Bibi Muller. Mensen die niet bekend zijn met de sport kunnen via YouTube of Facebook eens een kijkje nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.