Twee EK-Finales voor Bart Deurloo

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Twee EK-Finales voor Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Bij het in het Roemeens Cluj gehouden Europese Kampioenschap toestelturnen heeft Bart Deurloo zich weten te plaatsen voor zowel de allround- als rekfinale.

Bart drong met een puntentotaal van 81,231 als twaalfde door tot de allround-finale. Door een tweetal vallen op vloer wist hij deze prestatie niet te verbeteren en moest uiteindelijk genoegen nemen met een veertiende plaats in het eindklassement. Zijn totaalscore kwam uit op 79.998.

Op rek ging Bart als zevende geplaatste turner met 13,866 punten de finale in. Helaas moest hij in deze eindstrijd ook hier een val incasseren. Ondanks de val wist hij in de eindklassering met 13,133 punten toch op te schuiven naar de zesde plaats.

Boudewijn de Vries kwam op dit EK alleen uit op de onderdelen voltige en rek. Boudewijn turnde een tweetal gedegen oefeningen. Zijn voltige werd gewaardeerd met 13,700 punten en zijn rek met 13,333 punten. Beiden scores helaas niet voldoende voor een finaleplaats.

Voor Anthony van Assche was het niet zijn EK zoals hij dat voor ogen had. Met zijn optredens op ringen en brug kwam hij niet tot de hoogte die hij in zijn trainingen gewend was. Aan de ringen kwam hij tot 12,966 punten en op de brug bedroeg de score 11,100.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.