Dak eraf op Swinhove

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Dak eraf op Swinhove

ZWIJNDRECHT - Vorige week organiseerde de Sociëteit Zwijndrechtse Waard weer haar jaarlijkse korenmiddag op de Swinhove Groep locatie Swinhove. Dat de korenmiddag inmiddels een begrip is geworden bleek uit de massale toeloop van leden en andere belangstellenden.

Brasserie De Heerlijkheid barstte uit haar voegen en, naar later bleek, terecht. De bekende Dordtse Lijsters en het schipperskoor Eb en Vloed maakten er een geweldig feest van en het duurde dan ook niet lang voordat het dak eraf ging.

De aanwezigen klapten de handen stuk en zongen uit volle borst mee en hier en daar werd voorzichtig een klein dansje gewaagd. De loten voor de bijbehorende loterij waren in een wip uitverkocht en bijna iedereen ging dan ook met een leuke prijs naar huis.

De Sociëteitsleden kijken alweer uit naar volgend jaar.  Wilt u ook lid worden van de Societeit? Dan kan. Stuur een mail naar jspiering@swinhovegroep.nl of haal een aanmeldingsformulier op één van de Swinhove Groep locaties.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.